Farmàcies de guardia

Horari de les farmàcies de guardia

Segons ha comunicat el Col·legi de Farmacèutics d'acord amb la revisió que el Departament de Salut de la Generalitat ha fet del decret que regula la prestació del servei de farmàcia al conjunt de Catalunya, les farmàcies de Gavà poden deixar de prestar el servei d'urgències nocturn. Aquesta decisió es deriva de la reducció d'horaris dels serveis nocturns als Centres d'Atenció Primària, i comporta que des del mes d'octubre s'elimina la ronda de farmàcies de guàrdia durant la nit a Gavà.

L'Ajuntament de Gavà és contrari a aquesta decisió, però en cap cas vol deixar d'informar els ciutadans i les ciutadanes del servei de farmàcies.

Tot seguit podeu veure com queden els horaris del conjunt de farmàcies de Gavà, inclòs el servei d'urgència diürn.

Fora d'aquests horaris, el servei d'urgència nocturn es deriva al municipi de Viladecans que disposa d'atenció mèdica i farmacèutic continuada. La Farmàcia Lauroba, situada a l'autovia de Castelldefels (La Pava), segueix prestant servei de 24 hores.
 

 

 

  • Localitzador de farmàcies de la província de Barcelona en temps real.
  • Troba de forma ràpida i eficaç les farmàcies i els seus serveis, i també els hospitals i centres d'atenció primària disponibles al teu voltant.

 

  • Troba la ubicació de totes les farmàcies de Gavà.