Cita prèvia

L'Oficina d'Atenció Ciutadana, OAC, amplia els serveis que es poden tramitar sense cues. A partir d'ara es pot tramitar un alta o un canvi de domicili al padró d'habitants, censar un animal de companyia o cedir el vehicle a l'Ajuntament demanant dia i hora a través d'aquesta seu electrónica o bé trucant al telèfon gratuït 900 66 33 88. L'horari d'atenció amb cita prèvia és dimarts i dijous de 15 a 18 hores.

Aquests tràmits s'afegeixen als d'acreditació de resident de zona blava, reserva d'estacionament per mudança, sol·licitud de dia i hora per casament civil a l'Ajuntament, sol·licitud de llicència d'animals potencialment perillosos, inscripció al registre municipal d'associacions, sol·licitud del carnet rosa de transport metropolità i col·locació de làpides de cementiri.

També és pot sol·licitar cita prèvia, mitjançant d'aquesta pàgina, per ser atès a l'OMIC o fer una consulta amb els tècnics d'obres, activitats, usos urbanístics, salut pública per activitats, comerç i fires, CSE (empresa) i disciplina urbanística.